Prøv oss

Prøv oss

Ønsker du å lære mer om animasjon og hvordan det kan hjelpe din bedrift? Du kan prøve oss i dag! Vi tar gjerne et uforpliktende møte først, eller viser deg en demo. Men hvorfor akkurat Webarbeider?

Play Video

Hvorfor Webarbeider?

Webarbeider har siden 2013 jobbet med animasjonsfilmer og annet grafisk materiell. Dette har siden vært vår store lidenskap. Vi har levert animasjoner til bedrifter og organisasjoner på kryss og tvers av det norske land, deriblant Orkla, Altibox, Obos og SOS Barnebyer. Vårt team har en god dialog med kundene, og vi lytter til deres behov. Vi ønsker at dere skal bli like lidenskapelige for animasjon som oss!

Slik jobber vi med animasjon

Vi benytter en 6-stegs prosess. Denne består av: Brief, design, manus, storyboard, animasjon og ferdig produkt. Du styrer på egen hånd involvering i selve oppdraget. Prosjektverktøyet vårt lar deg kommentere og komme med ønsker og endringer gjennom hele prosessen. Vi går ikke videre til neste nivå i prosessen før du er 100 % fornøyd. Slik sikrer vi både høy kvalitet og relevans for deg.

Arbeidsmetode
Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Dersom du bare er nysgjerrig på hva animasjon kan gjøre for deg, er det ikke nødvendig å bestille enda. Vi tar nemlig gjerne en uforpliktende samtale og viser deg en demo før du investerer i tjenesten. Vårt mål er at du skal bli like lidenskapelig som oss for animasjon og se hva tjenesten kan gjøre for deg. Kontakt oss for en uforpliktende samtale i dag!

Ønsker du en samtale?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.