Hvordan gjør vi det

Hvordan gjør vi det?

Lurer du på hvordan vi jobber med animasjonsprosessen? Vi har en 6-stegs prosess som arbeidsmetode, men Webarbeider jobber med kunder både før og etter dette.

Begynn med en uforpliktende samtale

Begynn med en uforpliktende samtale

Det hele starter med en uforpliktende samtale, gjerne i person, over telefon eller gjennom videochat. Her går vi gjennom dine behov og hvordan Webarbeider kan bistå deg. Vi gir deg også gjerne en demo, slik at du kan se eksempler på animasjonsfilmer vi tidligere har laget, samt få et inntrykk av hvordan vi vil løse din oppgave. Vårt mål er å få deg like lidenskapelig for animasjoner som oss!

6-stegs prosess for leveranse

Vår 6-stegs prosess er enkel. Den består av brief, design, manus, storyboard, animasjon og ferdig produkt. Gjennom hele prosjektet styrer du selv din involvering. I vårt prosjektverktøy kan du kommentere og komme med ønsker og endringer helt fra første tegning. Vi går ikke videre til neste nivå i prosessen før du er 100 % fornøyd. Slik sikrer vi både høy kvalitet og relevans for deg.

Se vår steg-for-steg arbeidsmetode her: https://webarbeider.no/arbeidsmetode/

6-stegs prosess for leveranse
Fremtidige samarbeid

Fremtidige samarbeid

Vårt samarbeid stopper sjeldent ved første leveranse. Mange kunder ønsker flere videoer når de ser resultatene. Andre ønsker mindre endringer med tiden, og da er det kjekt at vi beholder de originale filene dine, som er enkle å redigere. Vi kan også bruke animasjoner fra tidligere til å skape en rød linje i de nye animasjonene du ønsker å få laget.

Ønsker du en samtale?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.