E-læring for HMS

E-læring for HMS

E-læring er med årene blitt en meget populær måte å lære bort kunnskap og ferdigheter. En av kursformene som unektelig har dratt nytte av e-læring, er HMS. Vi animerer HMS-kurs for deg!

Play Video

Animasjoner til HMS-kurs

HMS-kurs er viktige, men de er langt ifra de ansattes favoritt. Grunnet viktighetsgraden, er det essensielt at regelverk blir kommunisert direkte og tydelig til seeren. Ved hjelp av animasjoner, kan du øke engasjementet hos seeren. Morsomme karakterer, instruktive animasjoner og det unike inntrykket, gjør at ansatte som ser animerte HMS-kurs sitter igjen med mer kunnskap.

Hvordan lager vi animasjoner til HMS-kurs?

Det finnes både lovpålagte og bedriftsinterne HMS-kurs. Uansett hvilke kurs som gjelder din bedrift, kan vi hjelpe deg med å animere deler av eller hele kurset. Vi mottar gjerne materiell fra oppdaterte kurs, slik at vi kan lage design basert på dette. Ved bedriftsinterne kurs, kan vi også gjerne ta en samtale om hva dere ønsker inkludert av animasjoner i videoene.

HMS
Bruksområder for animasjon til HMS-kurs

Bruksområder for animasjon til HMS-kurs

Animasjoner er en flott måte å presentere HMS-kurs på. Tross hvor viktige disse er, vil nok ikke mange være veldig motiverte til å gå gjennom kursmaterialet. Enten du animerer deler av kurset, eller hele, vil animasjonene garantert løfte engasjementet. Du kan også benytte animerte faktafilmer, vignetter eller andre illustrasjoner underveis i HMS-kurset.

Ønsker du å ta en samtale om HMS?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.