Webinarer, online konferanser og streaming

Webinarer og online konferanser

Webinarer og online konferanser kan fort bli litt grå og kjedelige i designet. Da kan animasjoner virkelig heve interessen. Vignetter, faktafilmer og andre animasjoner hever presentasjonen.

Play Video

Animasjoner til webinarer og online konferanser

Grunnet begrenset tilgang til fysiske møter de siste årene, har webinarer og online konferanser skutt i været i popularitet. Her presenteres alt fra interessesaker i advokatforeninger til idrettens visjoner for fremtiden. Uansett konferanse eller webinar, er det utvilsomt viktig å holde på oppmerksomheten til seerne. Med animasjoner engasjerer og informerer du seerne dine.

Hvordan lager vi animasjonene?

Animasjoner til webinarer og online konferanser utarbeides basert på innholdet ellers. Først lager vi utkast til designet. Dette er enkle tegninger der du får et generelt inntrykk av animasjonene. Når du er fornøyd med utkastene, lager vi storyboard. Til slutt revideres animasjonene helt til du blir fornøyd med sluttresultatet. Vi hjelper gjerne med å implementere animasjonene i videoene dine.

Crayon Remote Online Konferanse
Crayon Remote Online Konferanse Faktavideo

Bruksområder for animasjon til webinarer og online konferanser

Det er mange bruksområder for animasjon til webinarer og online konferanser. For eksempel kan du få utarbeidet en vignett, som er en kort introduksjon til videoen. Du kan også bryte opp webinaret eller konferansen med animerte faktafilmer. Andre detaljer, slik som navn og titler, kan også animeres inn i videoen. Ønsker du helt skreddersydde løsninger, ser vi gjerne på hvordan vi kan hjelpe deg.

Ønsker du å ta en samtale om Webinarer og online konferanser?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.