Vignetter

Vignetter

Vignetter er med på å krydre opp programmer, webinarer og online konferanser. Denne måten å presentere en video på fanger umiddelbart oppmerksomheten til seerne.

Play Video

Hva er vignetter?

Vignetter brukes som innledninger til videoer. Disse har som mål å fange oppmerksomhet, samtidig som de også presenterer det som vil følge. En vignett bør ha en rød tråd med resten av videoen, men den kan samtidig skille seg ut rent grafisk. For eksempel kan du bruke en animert vignett på en vanlig video. Det er med på å gi en annerledes vri på introduksjonen din.

Hvordan lager vi vignetter?

Din vignett baseres på en gjennomgang av videoinnholdet den tilhører. Vi tilpasser animasjonene basert på innholdet og det generelle designet ellers i videoen. Først lager vi utkast til design, som er enkle tegninger der du får et generelt inntrykk av animasjonene. Når du er fornøyd med utkastene, lager vi storyboard. Til slutt revideres vignetten helt til du blir fornøyd med sluttresultatet.

Hvordan lager vi vignetter
Vignett Oreo

Bruksområder vignetter

Vignetter er egnet som introduksjoner til videoer. Ofte brukes disse til TV-serier. Det er også et godt tips å bruke vignetter til webinarer og online konferanser, der innholdet ellers ofte kan bli ganske grått. Dersom du benytter en vignett, vil denne hjelpe seerne med å engasjeres fra første stund. Vignetter er også nyttige for å kort informere om hva videoen ellers vil handle om.

Ønsker du å ta en samtale om Vignetter?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.