Illustrasjoner

Illustrasjoner

Illustrasjoner er et flott alternativ til animasjonsvideoer dersom du opererer med et lavere budsjett. Disse får fint frem merkevaren din med for eksempel avatarer og deres omgivelser.

Hva er illustrasjoner

Hva er illustrasjoner?

Illustrasjoner er tegninger, da ofte med bedriftens avatarer i diverse omgivelser. Disse forteller en historie med stillbilder fremfor video.

Illustrasjoner er flotte å bruke på dine undersider, da som et supplement til videoer og tekst. Det er både raskt og rimelig å bestille illustrasjoner, og sammen med en animasjonsfilm skaper disse en bred og god merkevarebyggende effekt.

Hvordan lager vi illustrasjoner?

Illustrasjoner tegnes av våre animatører i studio. Disse tegnes hurtig basert på dine ønsker. Vi utfører så mange revisjoner du trenger for å bli fornøyd. Ofte er illustrasjoner basert på avatarer som du allerede har. Du kan selvfølgelig også bestille uten å ha avatarer.

Vi animerer hurtig og leverer i flere filformater, slik at du enkelt kan laste opp illustrasjonene der du måtte ønske.

Hvordan lager vi Illustrasjoner
Bruksområder Illustrasjoner

Bruksområder illustrasjoner

Du kan bruke illustrasjoner på mange områder. Våre animasjonsfilmer har alltid et merkevarebyggende fokus, og det skal være en tydelig sammenheng mellom utrykk og bedriftens identitet. Derfor ender ofte elementer fra våre videoer opp som illustrasjoner på nettside, fysiske brosjyrer, i annonser og mye mer.

Et bilde sier mer enn tusen ord, og det kan dessuten være en fin måte å stykke opp innholdet på, uten å hele veien bruke videoer, eller enda verre: stock-bilder. Brukere «leser» illustrasjoner, og det er en fin måte å informere på også. 

Ønsker du å ta en samtale om Illustrasjoner?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.