Avatarer

Avatarer

Avatarer er et perfekt og rimelig alternativ til å prøve ut animasjoner. Disse kan brukes til så mangt, og de er raske og rimelige å ta i bruk. Videre kan disse brukes i illustrasjoner og animasjonsfilmer.

Play Video

Hva er avatarer?

Avatarer er animerte karakterer. Du kan for eksempel få laget en avatar som dukker opp i alle dine animasjonsfilmer, slik vi har gjort med Birger - Birger N. Haug AS sin digitale medarbeider. Slik får du et gjenkjennelig element som er visuelt, og kan bruke på digitale, så vel som fysiske, flater. Det er også mulig å lage avatarer av ansatte for eksempel. Disse er meget unike, og de kan være et alternativ til stockfotoer. Avatarer er rimelige, og vi animerer disse hurtig ved behov. Gi oss gjerne en skisse av det du ønsker.

Hvordan lager vi avatarer?

Avatarer er den enkleste formen for animasjoner vi lager. Disse tegnes hurtig basert på dine ønsker. Vi utfører så mange revisjoner du trenger for å bli fornøyd. Ofte er avatarer basert på ekte mennesker, og du som kunde sender oss da et bilde av disse. Vi animerer hurtig og leverer i flere filformater, slik at du enkelt kan laste opp avatarene der du måtte ønske.

90cb94_b9604fce286b4106b1d042485d2950d9_mv2
Avatar - Bruksområder

Bruksområder avatarer

Du kan bruke avatarer på mange områder. Først og fremst er det et visuelt objekt som er langt raskere for hjernen å prosessere, og det kan brukes i alle flater - fysiske og digitale. Slik kan man bygge merkevare med en bred, rød tråd.

Et annet tips er å bruke disse på en oversikt over ansatte. Det er unikt for kundene dine, men også veldig morsomt for de på kontoret. Du kan dessuten benytte avatarer til fremtidige illustrasjoner eller animasjonsvideoer du bestiller. Avatarer er en fin måte å begynne ditt eksperiment med animasjoner. Det er både rimelig og raskt å bestille.

Ønsker du å ta en samtale om Avatarer?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.