3D Animasjon

3D Animasjon

3D-animasjon er egnet for de som ønsker ekstra fine animasjoner. Videoene passer godt for deg med mål om å bygge merkevare eller konvertere kunder. Kontakt oss, eller les mer om 3D-animasjon nedenfor!

Hva er 3D-animasjon?

3D-animasjon er den moderne formen for animasjon som har blitt gjort mulig av dataprogrammer. Animasjonsformen har blitt det foretrukne valget om en ønsker høyest mulig kvalitet. Allikevel er 2D-animasjon fortsatt et godt valg om en har et noe lavere budsjett, eller kun trenger instruktive videoer. Vi anbefaler 3D-animasjoner om du ønsker at seeren skal si: «Wow!»

Hvordan lager vi 3D-animasjon?

3D-animasjoner lages i dataprogrammer. I motsetning til 2D-animasjon, gir disse et mer virkelighetstro uttrykk. Vi begynner med brief, design og manus, for å sikre at du er med før noe animeres. Deretter lager vi storyboard. Er du fornøyd her, animerer vi i 3D, og du kan deretter be om eventuelle revisjoner til du er fornøyd. Det gir et strålende resultat – hver eneste gang!

Hvordan lager vi 3D-animasjon
Bruksområder 3D animasjonsfilm

Bruksområder 3D-animasjon

3D-animasjon egner seg utmerket til videoer der målet er å bygge merkevaren din eller konvertere kunder. Den høye kvaliteten vil imponere, og merkevaren din assosieres dermed med høy kvalitet. Dybden i 3D-animasjonene og den virkelighetstroe følelsen, er det som imponerer mest. 3D-animasjon kan deles i digitale flater fra TV-reklamer til SoMe-innlegg.

Ønsker du å ta en samtale om 3D Animasjon?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.