2D Animasjon

2D Animasjon

2D-animasjon er et prisbevisst alternativ, men fortsatt med knakende gode videoer. Disse egner seg for alt fra reklamer til e-læring. Kontakt oss, eller les mer om 2D-animasjon nedenfor!

Hva er 2D-animasjon?

Hva er 2D-animasjon?

2D-animasjon er en enkel form for animasjon som benytter to dimensjoner – lengde og høyde. Siden disse animasjonene er enklere å lage, vil også prisen her være lavere enn 3D-animasjon. Selv om 3D er mer populært, kan 2D være et perfekt alternativ om du er kostnadsbevisst. 2D-animasjon egner seg godt til enkle forklaringsvideoer som ikke behøver å være fancy.

Hvordan lager vi 2D-animasjon?

2D-animasjon handler om å skape bevegelse i et todimensjonalt miljø. Avatarer og illustrasjoner tegnes inn, og våre animatører får disse til å bevege seg i filmen. Vi begynner med brief, design og manus, for å sikre at du er fornøyd før noe animeres. Deretter lager vi storyboard. Er du fornøyd her, animerer vi i 2D, og du kan deretter be om eventuelle revisjoner til du er fornøyd med ferdig produkt.

Hvordan lager vi 2D-animasjon
Bruksområder animasjonsfilm

Bruksområder 2D-animasjon

Animasjoner i 2D er ikke like spektakulære som 3D, men det finnes fortsatt gode bruksområder. Dersom du for eksempel skal lage animasjoner til HMS-kurs, e-læring eller forklaringsvideoer, er ikke alltid behovet for kvalitet like høyt. Da kan 2D-animasjoner være et godt alternativ for å få frem budskapet på en god måte, samtidig som en holder seg innenfor et rimelig budsjett.

Ønsker du å ta en samtale om 2D Animasjon?

Vi vil komme i kontakt med deg, vennligst legg igjen din kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan! Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.