Vi tilbyr et spekter av animasjoner

Vi tilbyr et spekter av animasjoner!

Animasjoner kommer i mange former og fasonger. Vi leverer klassiske animasjonsfilmer i både 2D og 3D. Dessuten tilbyr vi utforming av avatarer, illustrasjoner og vignetter til et variert bruk.

2D Animasjon

2D Animasjoner

2D-animasjonsfilm er det prisbevisste alternativet. Vi lager 2D-filmer med lydeffekter og musikk. Videoene er flotte å dele i digitale kanaler, slik som SoMe og din hjemmeside.

3D Animasjoner

3D-animasjonsfilm er ett hakk opp fra 2D. Her får du naturligvis mer dybde og realisme i videoene dine. Ønsker du nærmest garantert konvertering, er disse det rette valget for deg.

3D Animasjon
Vignetter

Vignetter

Skal du presentere film, TV-program, webinar eller lignende? En animert vignett krydrer videoen din, da dette skiller seg ut fra mengden. En god vignett fanger seeren fra første sekund.

Webinarer og
online konferanser

Uten visuelt "krydder", kan webinarer og online konferanser bli monotone og oppleves som kjedelige. Våre animasjoner er med på å løfte videoene til et nytt nivå, der de engasjerer seerne.

Webinarer, online konferanser og streaming

Ønsker du et
kort webmøte?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg! Derfor har vi laget et eget bookingsystem for å avtale korte uforpliktende webmøter. Klikk på knappen under for å booke et 15 minutters videomøte!

Om du heller vil ta kontakt via e-post får du tak i oss via skjemaet eller på post@webarbeider.no.

La oss hjelpe deg med ditt neste prosjekt!

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.