Ramaas Camp Service – stilren og effektiv animasjonsfilm

Ramaas er en aktør som arbeider med enkle boligmuligheter for ansatte av norske bedrifter i utlandet. Foretaket jobber også for sosial boligmegling, slik at man kan skape stabile og bærekraftige bo-modeller for fremtiden. I tillegg til dette kan Ramaas støtte andre land med bo- og oppholdsmuligheter til ulike formål. For Ramaas er det viktig å få frem at en bolig gir et grunnleggende fundament for både arbeid, familie og inkludering.

Play Video

Ramaas Group hadde behov for en informerende animasjonsfilm for å vise frem deres arbeid i Somalia, med Ramaas Camp Service. De ville få frem hvordan man kan benytte seg av deres smarte bo-modeller til arbeidsopphold. I Somalia jobbes det mye med oljevirksomhet. Det kan kreve at ulike mennesker fra hele verden vil måtte bo i landet en viss periode, dersom man skal arbeide med oljenæringen her.

For å bo og jobbe i Somalia kreves det beleilige romløsninger, som er behagelige å oppholde seg i, samt mye sikkerhet. Ved bruk av animasjonsfilm ville Ramaas Group vise hvordan man kan løse dette på en fornuftig måte.

Icons-04

Trenger du bistand til animasjonsfilm?

Vi hjelper deg raskt og effektivt, uansett hvor i landet du bor, eller hva du har behov for! Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, enten per telefon eller på nett.

Problemstillingen til Ramaas

Ramaas ønsket å lage en kort animasjonsvideo som kunne gi folk over hele verden innsikt i deres måte å jobbe på med bo-løsninger. Gjennom prosjektet Ramaas Camp Service, skulle de få frem modellene sine, og vise bredden i hva de kunne tilby.

Videoen skulle være energisk, engasjerende, informerende og ikke bite over for mye. Det var også et ønske om å lage den med engelsk tale, slik at den ble forståelig for samtlige i bransjen.

Hva ble løsningen?

Webarbeider valgte å løse oppgaven fra Ramaas ved å skape en stilisert animasjonsfilm på 1 minutt og 25 sekunder. Videoen er dynamisk og har et hurtig tempo, uten at den virker masete eller uoversiktlig. Her blir informasjonen lagt frem med engelsk voiceover og undertekst, og livnet opp med trivelig musikk i bakgrunnen.

For å understreke poengene som kommer frem, og bidra til forståelse for informasjonsformidlingen, tok vi i bruk enkle strektegninger som animasjon. Dette har gitt et stilrent uttrykk, og skapt et design som virker oversiktlig og ryddig. Fargebruken er sprek, tydelig og moderne, og bidrar til et helhetlig produkt.

Hjelp til animasjonsvideo?

Liker du animasjonsfilmen vi har lagd for Ramaas? Trenger du noe lignende, eller kanskje en animasjon som er helt ulik? Uansett hva du har behov for kan vi i Webarbeider gjerne hjelpe deg. Vi behersker en rekke stilarter, og har vunnet flere nasjonale og internasjonale priser for vårt animasjonsarbeid.

Vi kan levere animasjoner over hele landet, til alle tenkelige selskap, bedrifter og organisasjoner. Med våre animasjoner blir det lettere for deg å få spredt ditt budskap på en ryddig og interessant måte. Kunne du tenke deg å kikke mer på våre tidligere prosjekter? Eller har du bare lyst til å ta en uforpliktende prat om animering og innholdsproduksjon? Ta kontakt med oss på post@webarbeider.no eller bruk skjemaet under!

90cb94_92c8c7611f0e49f9a86971ec0c9fd049_mv2

Ønsker du å høre mer om dette prosjektet?

Vi ønsker å skape en åpen dialog!
Trykk på knappen for å booke et kort webmøte.