ModiLenshelper – kontaktlinseapplikator forklart med animasjonsvideo

DKVision AS har utviklet, og patentert, en unik applikator for alle som bruker kontaktlinser. Gjennom undersøkelser viser det seg at mange sliter med å sette inn og ta ut kontaktlinsene. De ender ofte opp med røde og irriterte øyne, og i flere tilfeller får brukeren en rift på øyet, noe som gjør at de ikke kan bruke kontaktlinser i en periode til øyet er helbredet.

For å presentere produktet for mulige investorer og for å lage en mer livlig bruksanvisning ønsket DKVision å lage en kort animasjonsfilm, som svært enkelt viser hvordan applikatoren "ModiLenshelper" fungerer i praksis. De hadde vurdert vanlig video, men kom frem til at animasjonsfilm er en enklere, tydeligere og mer effektfull løsning for dette.

I noen tilfeller vil det være effektivt å vise hvordan produktet faktisk fungerer. Dette gjelder spesielt produkter der nettopp de funksjonelle egenskapene er viktige å fremheve.

Hvordan hjalp vi DK Vision med å formidle all relevant informasjon?

I Webarbeider vet vi at fine tegninger ikke er nok - det viktigste er forenkling og forbedring av budskapet. Vi sørger for å bruke tid på å sammenfatte et manus som bygger opp om dette. Men det visuelle er naturligvis også svært viktig. Med estetisk tiltalende illustrasjoner kan selv avanserte produkter og tjenester belyses på en tydelig og engasjerende måte.

Vi er omringet av informasjon og blir daglig bombardert fra alle retninger. Ved å bruke minst mulig elementer sørger vi for å begrense belastning av arbeidsminnet - less is actually more!

Prosessen vår

At kunde har forutsigbarhet og kontroll er viktig for oss. Derfor bruker vi et enkelt, online prosjektstyringsverktøy, hvor kunde får tilgang. Her kan kunden følge prosessen fra A til Å, og enkelt komme med tilbakemeldinger og ønsker.

Utsnitt av vårt online prosjektstyringsverktøy.

Ved oppstart lager vi 3 ulike designforslag. Dette skaper et felles nullpunkt, og begge parter har forutsigbarhet i hvordan retning vi skal gå. Allerede her har kunde innsikt i hvordan det endelige resultatet vil bli. Vi gjør så forbedringer til kunden er helt fornøyd!

Du kan lese mer om vår prosess her: https://webarbeider.no/arbeidsmetode/

Ulike designforslag presentert ved oppstart.

Informativ og tydelig formidling

Vår animasjonsvideo for DK Vision AS og deres ModiLenshelper, viser at selv «avanserte» produkter enkelt kan forklares med animasjonsvideoer. Seeren får all nødvendig informasjon servert på en oversiktlig, kortfattet og tydelig måte.

Dersom en potensiell kjøper blar gjennom feeden på Facebook, vil en video være enkel å få øye på. Samtidig er det viktig å ta høyde for at mottakeren kanskje ikke har lyd på klippet. Derfor passer vi på å også inkludere forklarende tekst i animasjonsvideoen.

Dette gir forbrukeren fordeler i form av tidsbesparelse og en enklere hverdag. Poenget er at man kan la andre ta seg av tunge og kjedelige arbeidsoppgaver man ikke kan eller vil utføre på egen hånd.

Play Video

ModiLenshelper består av en beholder, linsehenter og en applikator. Det er enklere for målgruppen å avgjøre om produktet passer for dem, om de får se en video som demonstrerer bruken.

Har du produkter eller tjenester som skal markedsføres?

Webarbeider leverer animasjonfilm i smarte løsninger som hjelper bedriften din med beskrivende og engasjerende animasjonsvideoer!

Ønsker du et uforpliktende pristilbud?

Avtal tid for en prat her, eller scroll videre ned og send oss en melding i kontaktskjemaet.

90cb94_a5f4f34a2c194ca49eec89b87cbb5252_mv2

Ønsker du å høre mer om dette prosjektet?

Vi ønsker å skape en åpen dialog!
Trykk på knappen for å booke et kort webmøte.