Din Gruppen – Teksttjenester forklart med animasjonsvideo

Din Gruppen tilbyr en one-stop-shop for teksttjenester på nett. De leverer blant annet tjenester innen SEO-tekster, taleskriving, CV-hjelp, juridiske dokumenter og mye mer.

For å presentere deres tjenester innenfor taleskriving og CV-hjelp, samt en løpende kampanje på 500 ord gratis, valgte Din Gruppen å benytte Webarbeider. Animasjonsvideo ble et fleksibelt og fint valg for å presentere de to tjenestene og kampanjen.

Slik hjalp vi Din Gruppen med formidlingen

Et bilde sier virkelig mer enn tusen ord. Det er nettopp derfor film er så effektivt til å kommunisere. Innenfor tekstbransjen var det uansett en liten utfordring å kommunisere, og vi måtte derfor være kreative.

Sammen med Din Gruppen lagde vi karakteren Tobias. I løpet av de tre animasjonsfilmene støter han på tekstforfatterne hos Din Gruppen, som alltid sitter på et godt svar til hans behov for tekst.

Enten det er CV, tale eller en tekst til bedriften, produseres alt på null komma niks!

Din Gruppen
Teksttjenester

Trenger du hjelp til å lage animasjonsvideo?

Animasjonsvideo tilfører stor verdi til din bedrift.
De evner å forklare raskere og på en mer engasjerende måte.

Nettopp derfor bruker Din Gruppen video fremfor tekst for å konvertere kunder i siste fase av kundereisen. Kontakt oss i dag dersom du trenger hjelp til å lage animasjonsvideo!

Ønsker du å ta en samtale med oss?

Vi ønsker å prate med deg!
Trykk på knappen for å booke et kort webmøte.