Hvordan gjør vi det

Arbeidsmetode
En 6-stegs prosess

Kommunikasjonen med våre kunder er kjempeviktig for oss, og vi vil derfor holde deg oppdatert i hele prosessen. Få et innblikk i vår arbeidsmetode fra begynnelse til slutt.

1. Brief

Vi tar en prat for å gå gjennom hva som er viktig for deg. Her blir vi kjent med alt som er relevant for å lage en fantastisk video!

Du får tilgang til vårt online prosjektstyringsverktøy, hvor du kan følge hele leveransen, samt enkelt komme med tilbakemeldinger.

1 brief

2. Design

Vi starter ned å bli kjent. Her finner vi ut av hva, hvem, hvor, hvorfor og hvordan. Vi sender deg 3 unike designforslag. Du velger det du liker best og dette blir utgangspunktet for din video.

Ved prosjektstart blir du invitert til vårt online prosjektstyringsverktøy. Her kan du følge leveransen fra A til Å.

2 design

3. Manus

En av våre dyktige manusforfattere setter sammen et manuskript. Manuset blir formet for å engasjere og være lettfattelig.

Om du ønsker å delta med egen tekst eller overlate jobben til oss er opp til deg.Vi sender deg et utkast og går ikke videre før du er fornøyd.

3 manus

4. Storyboard

Basert på all informasjon setter vi sammen et storyboard. Et storyboard er en "tegneserie"-versjon av animasjonsfilmen.

Du får se stillbilder med tilhørende del av manus. Dette gir deg et tidlig innblikk i hvordan det ferdige resultatet blir.

4 storyboard

5. Animasjon

En av våre dyktige manusforfattere setter sammen et manuskript. Manuset blir formet for å engasjere og være lettfattelig.

Om du ønsker å delta med egen tekst eller overlate jobben til oss er opp til deg. Vi sender deg et utkast og går ikke videre før du er fornøyd.

5 animasjon

6. Ferdig produkt

Videoen består nå av originale tegninger, fortellerstemme, lyddesign og musikk.

Vi leverer videoen i høy kvalitet og i de formatene du trenger og er klar til bruk!

6 leveranse

La oss jobbe sammen på ditt neste prosjekt

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan. Om du vil slippe å vente, så kan du booke et webmøte med det samme her.