Animer budskapet ditt

Visste du at animasjonsfilm i gjennomsnitt øker konverteringsraten med 34%?

Det er en av årsakene til at flere og flere velger å animere markedsbudskapet sitt. Men det er mange flere fordeler å høste dersom du inkluderer animasjonsvideoer i markedsføringen din.

maler

Gir fordeler på alle platformer

Hva er den nye oljen? Klikk! I tillegg til høyere konverteringsrate (opptil 80 %), kan du med en animasjonsfilm på landingssiden din se fram til merkbart høyere klikkrate, men ikke bare på nettsidene dine.

Det er nemlig også populært å inkludere animasjonsvideoer i e-post. Animer budskapet ditt i neste e-postkampanje, len deg tilbake og se hvordan klikkraten kan øke med opptil 300 %.

Animasjon sier mer enn tusen bilder

Tilbyr bedriften din ulike produkter og tjenester? Da har du gjerne behov for å forklare forbrukerne hvordan disse fungerer. Animasjonsfilm er uslåelig i “explainer”-sjangeren, og gjør det enkelt for mottakerne dine å fordøye budskapet. Dette er spesielt effektivt dersom du markedsfører avanserte produkter og tjenester, som elektronikk, app-er eller lignende.

SoMe + Animasjon = Sant

Sosiale medier holder seg i toppsjiktet blant de viktigste plattformene for markedsføring og videreformidling av budskap. Du vil raskt se at animasjonsvideoer effektiviserer markedsføringen din, enten du skal reklamere for varer og tjenester eller promotere en holdningskampanje.

Animer budskapet ditt: Engasjer kundene!

En av de største fordelene ved å benytte animasjonsvideoer innen markedsføring er at du øker sjansen for at forbrukerne fanger opp nettopp ditt budskap. Bevegelige bilder fanger oppmerksomheten til mennesker på samme måte som bevegelige ting utendørs.

Sjansen for at du legger merke til en hjort i skogen øker dersom den beveger seg. 🦌 👀

Animer budskapet ditt, og sørg for at mottakerne får med seg det du prøver å formidle. En animasjonsvideo gjør budskapet ditt mer livlig og engasjerende enn en statisk annonse bestående av tekst og stillbilder.

Viktig med høy kvalitet

For at videomarkedsføring skal være mest mulig effektiv, er det naturligvis viktig at innholdet har høy kvalitet. Ingen ønsker å se gjennom en video med lav kvalitet eller et flatt budskap. Webarbeider.no sørger for å levere animasjonsfilmer av svært høy kvalitet som treffer målgruppen og forsikrer at merkevaren din blir tatt på alvor.

Vi sørger for at din animasjonsvideo ikke bare lever opp til dine forventninger, men kundenes. Videoen skal ikke bare ha god oppløsning og være visuelt appellerende, men den skal også oppleves som interessant, engasjerende og relevant. Alle videoene vi produserer lages derfor med målgruppen din fremst i tankene. Dette øker sjansen for flere klikk til siden din og økt konvertering.

Flere tjenester, endeløse muligheter

I tillegg til animasjonsfilm, kan du tydeliggjøre budskapet ditt og gi bedriften personlighet ved å ha en egen avatar. En avatar kan for eksempel brukes som chatbot, maskot i markedsføringsmateriell og lignende.

Vi kan også tilby digitale virkemidler innen e-læring. Animer budskapet ditt til kurs, FAQ-siden, brosjyrer og lignende. Dette er en morsom måte å lære på, og du øker sjansen for at mottakerne tar til seg budskapet på en effektiv måte. Undervisningsmateriell kan ofte fremstå som litt tørt, og animasjoner kan bidra til å fargelegge og tydeliggjøre innholdet.

Grafisk design og profilering kan også bidra til mer effektiv markedsføring. Du kan for eksempel inkludere en avatar eller andre animasjoner i bedriftens logo, trykksaker, plakater, emballasje, Facebook-cover, bannere og lignende. Animer budskapet ditt på flere ulike plattformer, og bidra til å tydeliggjøre bedriftens identitet.

Målgruppen din vil kunne relatere til bedriftens budskap lettere dersom du er flink å bruke forklarende animasjoner. En maskot kan for eksempel være en morsom gjenganger på nettsiden din, og kan guide kunder gjennom kjøpsprosessen eller lignende. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du kan bruke animasjon til din fordel.

Godt animert innhold bidrar til å gi bedriften identitet.

Kontakt oss!

Animer budskapet ditt i dag, enten du har en holdningskampanje eller ønsker å reklamere for produkter og tjenester. Vi vil gi deg et uforpliktende pristilbud, slik at du kan bestemme deg før du eventuelt gjennomfører en bestilling.

Vi sørger for at du kan møte kundene dine der de er, være det seg på sosiale medier, landingssiden din eller på e-post. Uansett om budskapet er komplisert eller enkelt, langt eller kort, vil en animasjonsvideo sørge for at det enklere når fram til mottakeren!

Kontakt oss på post@webarbeider.no eller på +47 99 44 59 21 for en uforpliktende prat!

90cb94_92c8c7611f0e49f9a86971ec0c9fd049_mv2

Ønsker du å starte en samtale med oss?

Vi ønsker å høre fra deg!
Trykk på knappen for å booke et kort webmøte.

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å publisere en kommentar.